MEISTÄ

Suunnittelu ja tuotanto kohtaavat saman katon alla, saman pöydän ympärillä ihmisten kesken. Intohimo, mielipiteet ja palopuheet paukkuvat ja asioista välitetään, kaunista suunnittelua ja valmiita tiloja ihastellaan. Visuaalinen ja toiminnallinen ympäristö on meille työ ja elämäntapa, täydellisyyden ja korkean laadun tavoittelu jatkuu projektista toiseen.

Olemme koulutukseltamme muotoilijoita, sisustussuunnittelijoita, sisustusarkkitehtejä, tuotantoinsinöörejä ja teknisiä suunnittelijoita. Olemme työskennelleet koko uramme omina itsenämme, yrityksinä tai yhteistyössä toistemme kanssa useissa eri projekteissa jo yli kymmenen vuoden ajan, kokeneimmat meistä jo pidempäänkin. Mikäli meidän kaikkien suunnittelemat, tuottamat ja tehdyt projektit lasketaan yhteen, puhumme tuhansista kohteista. Jokaisella meistä on omat osaamis- ja vahvuusalueemme, yhdistämme niitä toisiamme täydentäen. Yhteisissä projekteissamme lopputulos on hyvin usein lähes täydellinen. 

Kohtaaminen ennen, nyt ja tulevaisuudessa ihmisten kesken, vaikka eri viestintäkanavat ovatkin tehokkaita ja nopeita apuvälineitä hektisessä arjessa; Vuosien varrella olemme havainneet että alkupalaverit ja viimeiset viilaukset kannattaa tehdä kohtaamalla kasvokkain, tärkeään hetkeen pysähtyen. Tämän takia syntyi MUSE. Paikka joka inspiroi, jossa suunnitellaan, keskustellaan, tavataan ihmisiä, tuumaillaan valmiita kalusteita, ja tutkitaan testi- tai mallikappaleita pitkin pöytiä levitellen. Tarvittaessa kaikki yhdessä, niin asiakkaat, suunnittelijat, yhteistyökumppanit ja toteuttajat. Uskomme vahvasti, että paras lopputulos saavutetaan yhteistyöllä, ja MUSE44 on tämän yhteistyön sydän.

Musen ydintiimi