KALUSTEET

Sisustuksen paras lopputulos saavutetaan mittatilauskalusteilla. Kalusteet yhdistävät sisustussuunnitelman estetiikan ja toiminnallisuuden, täydentäen värit, materiaalit, valaistuksen ja tekniikat. Valmiiden sekä yhtenäisten tilojen kalusteet ovat uniikit, laadukkaat, kestävät ja toimivat. Sekä ekologiset, uskomme että vähiten ympäristöämme kuormittavat kalusteet valmistetaan pitkäikäisiksi, jopa sukupolvelta toiselle käytettäväksi.

Muselta on suorat yhteydet Mittapuun kalustetehtaalle, sen suunnittelijoihin ja tuotannon ammattilaisiin. Musella näet kalusteita, voit kysyä ja kokeilla erilaisia niissä käytettäviä materiaaleja, tyylejä, pintoja sävyineen, sekä testi- että mallikappaleiden muodossa. Nämä vaihtoehdot huomioidaan jo sisustussuunnittelussa ennen projektisi toteutusta, ne mahdollistavat laadukkaan ja ainutlaatuisemman sisustuskokonaisuuden toteuttamisen standardikalusteiden tyypillisiä rajoja asettamatta.

Mittapuun tuotannossa valmistetaan yksityisten kotien, suurten kansainvälisen pääkonttoreiden, sekä toimi- ja julkitilojen mittatilauskalusteet, ja kaikki siltä väliltä pienimmistä ”high end” -yksityiskohdista lähtien. Kalusteiden tyylisuunnat, koko ja materiaalit ovat hyvin vapaasti valittavissa suunniteltuun kokonaisuuteen sopiviksi. Tehtaan tekniset suunnittelijat ratkovat ja tuotanto tuottaa myös mitä haastavimmat, uudet ja innovatiiviset sisustusarkkitehtuurin ja muotoilun kalusteet, herkulliset helmet joita valmiskatalogeista ei löydy. 

Mittapuu toimii yhteistyössä materiaalien maahantuojien sekä tukkureiden, laadukkaiden hela- ja mekaniikkavalmistajien, kodinkonetoimittajien ja alihankkijoiden kanssa. Yhteistyötä tehdään myös muiden kalustetehtaiden ja sarjatuotantokalusteita myyvien yritysten kanssa. Mittatilaus- ja sarjatuotantokalusteiden yhdistäminenkin on mahdollista. Usein koko kodin tai yrityksen kalustusta suunnitellessa ja toteuttaessa syntyy ”hybridikalusteita” valmismallistoja täydentäen, kustannustehokkuuden merkeissä. Yhteistyö osaavien ihmisten ja yritysten kesken johtaakin usein parhaaseen lopputulokseen.